Infó

Honlapunk célja és használata

Az utóbbi 1-2 évben rengetegen keresték meg szervizünket (APPSolute.hu) azzal a kéréssel, hogy segítsünk gazdát találni használt, eladó készülékük számára, vagy hogy hol tudnának beszerezni használt készülékeket. Ilyenkor mindig ajánlottuk, hogy keressenek fel apróhirdetési portálokat ahol eladásra tudják kínálni kütyüiket vagy kereshetnek használt készülékeket. Sok esetben kaptunk azt a visszajelzést, hogy nem létezik ilyen, kizárólag Apple termékek adás-vételére specializálódott portál, vagy ami esetleg van, az átláthatatlan, nincsenek képek a hirdetésekről.

Számunkra ez adta meg a kezdő lökést (és a bátorságot) ahhoz, hogy létrehozzuk az ALMAPRO.hu-t. A weblap fejlesztése több hónapon át zajlott – és még most sem állt meg. A középpontban az egyszerű kezelhetőség és ugyanakkor a funkciógazdagság állt. Előtérbe helyeztük a regisztráció illetve a hirdetésfeladás időtartamának csökkentését is. Ezekhez csupán pár perc szükséges az ALMAPRO.hu-n.

Az eladónak lehetősége van a sorozatszám feltüntetésére, melynek ismeretében a vevő már előre tájékozódhat (pl. garanciális-e még a készülék) és kockázatmentesebben vásárolhat. Emellett egy hirdetéshez 4 darab kép is rendelhető.

Hirdetéseink menedzselése is nagyon egyszerűen történik. A portál természetesen iPhone-ról iTouch-ról és iPad-ről is elérhető. A hirdetések feladása díjmentesen történik. Teszteljétek, várjuk a visszajelzéseket!

E-mail címünk: admin@almapro.hu

Hirdetési feltételek

Honlapunkon az Apple és hozzá kapcsolódó cégek termékeinek apróhirdetéseit szeretnénk összegyűjteni. Egy hirdetésben csak egy termék szerepeljen, értelemszerűen kitöltve az előre megadott paramétereket. A leírás legyen minden részletre kiterjedő és a valóságot tükröző.

A hirdetésekért a honlap üzemeltetője semmiféle felelősséget nem vállal, a hirdetésben közzétett tartalomért a hirdetést feladó személy felel.

Az ALMAPRÓ-n hirdetések feladása csak és kizárólag magánszemélyek számára ingyenes. Kereskedők csak fizetős hirdetéseket helyzethetnek el oldalunkon. A fizetett (kereskedői, kiemelt) hirdetési lehetőségekről itt olvashatsz.

Egy magánszemély 3 hirdetést helyezhet el az oldalon díjmentesen.

Az alábbi hirdetéseket törölni fogjuk:

  • nem a honlap témájának megfelelő hirdetések
  • egy hirdetésben több termék
  • kereskedői és kereskedői jellegű magánszemélyek hirdetései
  • szolgáltatások, saját weblapok reklámozása
  • duplázott hirdetések

A szabályok többszörös vagy súlyos megsértése kizáráshoz vezethet.

Amennyiben tudunk valamiben segíteni, vagy bármi kérdés akad, email címünk: adminkukacalmaproponthu.