iPad apróhirdetések

Ebben a kategóriában megtalálod az összes használt iPad táblagépet. Ez az iPad-ek gyűjtőkategóriája, amit további alkatagóriákra is bontottunk az iPad-modellek alapján; ezeket az oldalsó menü segítségével tudod böngészni.

Ha biztos forrásból szeretnél vásárolni használt iPad-et, vagy beszámíttatnád új készülék vásárlása esetén régi készülékedet, ajánljuk az APPSolute szaküzletet.

Ingyenes hirdetésfigyelő

Ha feliratkozol, naponta elküldjük Neked az e keresésnek megfelelő vagy ebben a kategóriában feladott legfrissebb hirdetéseket.

Értesítést kérek!

IMG_0841

Eladóvá váltak a következő termékek, iPad csere miatt: iPad Pro bőrtok, világosbarna, dobozában, hibátlan: 15000 HUF iPad Pro bőrtok, fekete, dobozában, hibátlan: 15000 HUF Alapból […]

IMG_0160

Eladó egy Ipad Air, ami hibátlan állapotban van! A készülék 16GB-os, wifi+4G modell, Minden tartozékával együtt adom (adapter, lightning kábel) az eredeti dobozában. Kihasználatlanság miatt […]

-iuziutiutiutiu

IMG_20200323_080823

Kiváló ajándék csomagoláshoz.

Ingyenes hirdetésfigyelő

Ha feliratkozol a hirdetésfigyelőre, naponta el fogjuk küldeni az általad böngészett kategóriának vagy szűrt keresésednek megfelelő újonnan feladott hirdetéseket. Így nem maradsz le semmiről! A hirdetésfigyelőről később le is iratkozhatsz.