Új funkció: navigálás kategórián belül Szólj hozzá!

Új funkcióval bővítettük a honlap működését: Ha egy kategórián belül kiválasztottunk megtekintésre egy hirdetést, nem szükséges a többi hirdetés megtekintéséhez visszalépni egy szinttel feljebb, hanem a hirdetés oldalán a felső sorban található navigációs nyilakkal tudjuk léptetni a hirdetéseket időrendi sorrendben, csak az adott kategória hirdetési közül listázva.

Navigáció kategórián belül

Reméljük, hogy hasznát veszitek az új funkciónak, illetve ha van bármiféle fejlesztési ötletetek, kérjük, hogy írjátok meg kommentben!

(A mai nap egy hibát is elhárítottunk, történetesen a bejelentkezéssel volt gond egy hibásan megírt kódrészlet miatt. Köszönjük a hibajelentést Jánosnak, aki nélkül lehet, hogy még jópár napig nem került volna felszínre a hiba. Segítségéért egy hirdetését díjmentesen teheti kiemeltté.)

Ha hibát észleltek, kérjük írjatok az admin@almapro.hu címre “Hibajelentés” tárggyal! Minden emailre igyekszünk a leghamarabb válaszolni.

Szeretnél hasonló cikkeket olvasni? Iratkozz fel!

Havonta maximum 1 alkalommal küldünk levelet, amiben használt Apple termékek adás-vételével kapcsolatos tippeket, tanácsokat osztunk meg Veled.

Szólj hozzá!

Nem vagy bejelentkezve.

Ha gyakran szólsz hozzá, érdemes regisztrálnod vagy bejelentkezned, így rendszerünk meg fogja jegyezni adataidat, és nem kell az alábbi mezőket újra meg újra kitöltened.