Megújult az ALMAPRÓ

Ez az első igazi blogbejegyzésünk!

Körülbelül egy éve indítottuk útjára az ALMAPRÓ-t, hogy hazai viszonylatban az egyre növekvő Apple felhasználók táborának egy könnyen használható, áttekinthető apróhirdetési portált adjunk, ahol lehetőséget biztosítunk a hirdetőknek képes hirdetések díjmentes elhelyezésére.

Az elmúlt egy év alatt meg tudtuk figyelni, hogy milyen igények vannak egy jól használható rendszerrel szemben és azokat szem előtt tartva alakítottuk át a felhasználói felületet. Az utóbbi időben sokat foglalkoztunk az oldal még használhatóbbá tételében, a felszín alatt igen sok fejlesztési munka zajlott. Megújult a honlap felülete is, így sokkal letisztultabb, áttekinthetőbb. Legfontosabb újítások a következők:

 • Keresés finomításaPrecízebb kereső

  Kategóriánként más és más szűrési feltételek alapján lehet finomítani a keresési eredményeket. Minden kategóriákban az adott kategóriára jellemző paraméterek alapján lehet szűkíteni a keresési találatokat. Például az iPhone kategóriában lehet színre, kapacitásra, állapotra vagy akár szolgáltatófüggőségre szűrni, míg az iPad kategóriában fontos szűrési szempont, hogy Wi-Fi-s vagy 3G-s az iPad.

 • Facebook bejelentkezési lehetőség

  Az eddigi pár perces regisztrációt is meg lehet spórolni, jelentkezz be egyszerűen a Facebook fiókoddal és egyből adhatod is fel hirdetésed!

 • Apróhirdetések keresése helyszín alapján

  Amennyiben a hirdető megadott földrajzi helyszínt a hirdetés feladásakor, úgy a kereséskor egy adott város bizonyos körzetében lehet keresni.

 • Átláthatóbb kategóriaelrendezés

  ALMAPRÓ kategóriákA főoldalon jól elkülönítve megtalálhatóak a hirdetési kategóriák, ahonnan egyszerű az elindulás, ha csak böngészni szeretnénk a hirdetések között.

 • Publikus kérdések a hirdetések feladójához

  Ha úgy gondolod, nyilvános kérdéseket is intézhetsz az egyes hirdetések feladójához. Ezt az adott hirdetés alatt elhelyezett űrlep segítségével teheted meg!

 • Blog

  Külön helyet kapott a Blog, hogy híreinket, érdekességeket meg tudjuk Veletek osztani. Elsősorban az ALMAPRÓ-val kapcsolatos bejegyzések lesznek, de testvérhonlapjainkról is előfordulhat, hogy érdekesebb cikkeket át fogunk emelni.

Reméljük, hogy el fogja nyerni tetszéseteket az új dizájn és örömötöket fogjátok lelni az oldal használatában! Természetesen továbbra is fejleszteni fogunk, vannak további ötleteink is 🙂

Az ALMAPRÓ csapata

Avatar of Andris - Admin

By Andris - Admin

Helló, ez a leírás rólam.

2011. október 6. 21:30

1884 megtekintés összesen, ebből 0 ma