iPad apróhirdetések

Ebben a kategóriában gyűjtöttük össze az eredeti iPad koncepcióból kifejlődött 4 iPad generációt. Ezt további alkatagóriákra is bontottunk az iPad-modellek alapján; ezeket az oldalsó menü segítségével tudod böngészni.

Ha biztos forrásból szeretnél vásárolni használt iPad-et, vagy beszámíttatnád új készülék vásárlása esetén régi készülékedet, ajánljuk az APPSolute szaküzletet.

Ingyenes hirdetésfigyelő

Ha feliratkozol, naponta elküldjük Neked az e keresésnek megfelelő vagy ebben a kategóriában feladott legfrissebb hirdetéseket.

Értesítést kérek!

IMG_0162

Debrecenben eladó egy ipad4 32GB. Kitűnő, megkímélt állapotban. Fóliázott, tokban tartott. Sarkai nem sérültek, nincsenek karcok rajta, még a fólián sem. Tökéletesen működik, aksija kiváló. […]

E5F65035-AA2B-46CF-A8DF-BAC1A3E0B3BB

Kifogástalan állapotú 6.generációs iPad pezsgő színű eladó. 2019. áprilisban vásároltam, doboza és tartozékai megvannak,plusz egy tokot adok hozzá ajándékba.

Ingyenes hirdetésfigyelő

Ha feliratkozol a hirdetésfigyelőre, naponta el fogjuk küldeni az általad böngészett kategóriának vagy szűrt keresésednek megfelelő újonnan feladott hirdetéseket. Így nem maradsz le semmiről! A hirdetésfigyelőről később le is iratkozhatsz.