iPad Air apróhirdetések

Ebben a kategóriában gyűjtöttük össze az iPad Air család generációit. Ezt további alkatagóriákra is bontottunk az iPad Air modellek alapján; ezeket az oldalsó menü segítségével tudod böngészni.

Ha biztos forrásból szeretnél vásárolni használt iPad-et, vagy beszámíttatnád új készülék vásárlása esetén régi készülékedet, ajánljuk az APPSolute szaküzletet.

Ingyenes hirdetésfigyelő

Ha feliratkozol, naponta elküldjük Neked az e keresésnek megfelelő vagy ebben a kategóriában feladott legfrissebb hirdetéseket.

Értesítést kérek!

IMG_6642

Eladóvá vált az első generációs ipad Airem, 64 GB asztroszürke modell. Tökéletes állapotban van, ajándék mágneses kitámasztónak használható védőtokkal adom.

IMG_3784

Nagyon szép , makulátlan , karcmentes állapotú kijelző , fóliával.A hátulján találhatók használatból eredő karcok. Működése tökéletes , minden funkciója kitűnően üzemel. Képen látható dobozában […]

IMG-0086

karcmentes, space gray, gyári tartozékaival dobozban eladó.

1

Eladóvá vált az első generációs ipad Airem , 64 GB asztroszürke modell. Tökéletes állapotban van , ajándék mágneses kitámasztónak használható védőtokkal adom. +36501223133

2019Augusztus 25-èn eltulajdonîtottàk kislànyom Ipad-jàt.Nagyon ragaszkodik hozza,visszavásàrolnànk.

Ingyenes hirdetésfigyelő

Ha feliratkozol a hirdetésfigyelőre, naponta el fogjuk küldeni az általad böngészett kategóriának vagy szűrt keresésednek megfelelő újonnan feladott hirdetéseket. Így nem maradsz le semmiről! A hirdetésfigyelőről később le is iratkozhatsz.