iPad apróhirdetések

Ebben a kategóriában megtalálod az összes használt iPad táblagépet. Ez az iPad-ek gyűjtőkategóriája, amit további alkatagóriákra is bontottunk az iPad-modellek alapján; ezeket az oldalsó menü segítségével tudod böngészni.

Ha biztos forrásból szeretnél vásárolni használt iPad-et, vagy beszámíttatnád új készülék vásárlása esetén régi készülékedet, ajánljuk az APPSolute szaküzletet.

Ingyenes hirdetésfigyelő

Ha feliratkozol, naponta elküldjük Neked az e keresésnek megfelelő vagy ebben a kategóriában feladott legfrissebb hirdetéseket.

Értesítést kérek!

IMG_6642

Eladóvá vált az első generációs ipad Airem, 64 GB asztroszürke modell. Tökéletes állapotban van, ajándék mágneses kitámasztónak használható védőtokkal adom.

IMG_3784

Nagyon szép , makulátlan , karcmentes állapotú kijelző , fóliával.A hátulján találhatók használatból eredő karcok. Működése tökéletes , minden funkciója kitűnően üzemel. Képen látható dobozában […]

IMG_9152

Alig használt, Apple Silicone Case (MM1Y2ZM/A) Charcoal Grey színben, iPad Pro 9.7 készülékekhez, szép állapotban eladó. A tok csak a készülék hátlapjára csatlakozik, a kijelzőt […]

IMG-0086

karcmentes, space gray, gyári tartozékaival dobozban eladó.

1

Eladóvá vált az első generációs ipad Airem , 64 GB asztroszürke modell. Tökéletes állapotban van , ajándék mágneses kitámasztónak használható védőtokkal adom. +36501223133

DF6BA018-3D46-4B51-8D64-884904C806AC

Nagyon jó állapotban lévő, karcmentes, otthon fóliával és bőrtokban használt iPad pro wifi+cellular, 128 gb -os, fehér színű eladó. 2 db bőr tokkal, tollal eladó.

2019Augusztus 25-èn eltulajdonîtottàk kislànyom Ipad-jàt.Nagyon ragaszkodik hozza,visszavásàrolnànk.

Ingyenes hirdetésfigyelő

Ha feliratkozol a hirdetésfigyelőre, naponta el fogjuk küldeni az általad böngészett kategóriának vagy szűrt keresésednek megfelelő újonnan feladott hirdetéseket. Így nem maradsz le semmiről! A hirdetésfigyelőről később le is iratkozhatsz.