Hogyan vásároljunk használtan Apple-t: iPhone

Cikkek 2017. július 10.

Sokak számára az első Apple termék megvásárlása a használtpiacon található készülékek böngészésével kezdődik. Ezzel nincs semmi baj , azzal viszont annál inkább, hogy sokan nem tudják, hogy mire érdemes figyelni ilyen készülékek vásárlásánál – ez a cikksorozat nem szól másról, mint, hogy segítsen eligazodni a használt termékek világában. Először íme egy lista arról, hogy az […]

Nyomozunk: Csaló hirdetések az ALMAPRÓ-n

Cikkek 2016. február 5.

Nyomozásba kezdtünk egy rejtélyes csaló után kutatva, aki sorra verte át felhasználóinkat, pénzt kicsalva tőlük. Sok mindent tudunk már róla, és reményeink szerint fel fogjuk fedni kilétét.

Új funkció: navigálás kategórián belül

Fejlesztési hírek 2015. június 18.

Pár szó legfrissebb fejlesztésünkről és egy hibajavításról.

Mi a teendő, ha ellopták vagy elhagytad Apple készülékedet?

Cikkek 2015. június 15.

Készülj fel, hogy mivel tudod megakadályozni készüléked elvesztését, illetve ha mégis megtörténne a baj, mik a lehetőségeid!

Hogyan érdemes használt Apple terméket vásárolni?

Cikkek 2015. május 7.

Hova fordulhatsz segítségért, ha használt készüléket vásárolnál, és biztosra mennél?

Kis fejlesztés: Facebook megosztás

Hírek 2011. november 19.

Fejlesztettünk kicsit, hogy a feltett hirdetéseiteket szélesebb körben is publikálhassátok. A hirdetések címe alatt már megtalálható egy Facebook gomb, amivel egyszerűen megosztható a hirdetés saját Facebook faladon. Használjátok egészséggel!

Megújult az ALMAPRÓ

Hírek 2011. október 6.

Ez az első igazi blogbejegyzésünk! Körülbelül egy éve indítottuk útjára az ALMAPRÓ-t, hogy hazai viszonylatban az egyre növekvő Apple felhasználók táborának egy könnyen használható, áttekinthető apróhirdetési portált adjunk, ahol lehetőséget biztosítunk a hirdetőknek képes hirdetések díjmentes elhelyezésére. Az elmúlt egy év alatt meg tudtuk figyelni, hogy milyen igények vannak egy jól használható rendszerrel szemben és […]